skip to Main Content

Keukens Waalwijk

Keuken Waalwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Eerlijk is eerlijk; dat is ons motto. Het belangrijkste voor ons is wat de klant wil, dat staat bij Lauwers Keukens voorop. De gehele organisatie van het bedrijf is daar volledig op gericht. Daarom willen wij jou ook alle mogelijkheden bieden om jouw droomkeuken te creëren. Hierdoor heb je bij ons de keuze uit 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren. Daarnaast werken wij enkel samen met merken en apparatuur waar wij zelf volledig achter staan. Ook begeleiden we je graag in het volledige proces om tot jouw droomkeuken te komen, om deze uiteindelijk door een betrouwbare monteur te laten plaatsen. Wij plaatsen ook keukens in Waalwijk en omstreken. Wij doen er alles voor zodat jij tevreden bent!

Van A Tot Z Geregeld Bij Lauwers Keukens In Kaatsheuvel

Van A tot Z

Vanaf het allereerste, kleinste idee, tot de keuken waar je altijd al van gedroomd hebt. In dat gehele proces willen wij je graag bijstaan. Als eerst bespreken we graag samen jouw wensen. Tijdens dit gesprek stellen we veel vragen, zodat wij precies weten wat voor jou geschikt is. Wat zijn je wensen? Wie kookt er? Voor hoeveel mensen? Wat is het budget? Etc. Aan ons vervolgens de taak om uit al die antwoorden de beste keuken binnen het budget te creëren. Dan starten we met het maken van de tekeningen, we begeleiden (als dit je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen de keuken. Wij plaatsen keukens in Waalwijk, Tilburg of in een andere stad, dat is voor ons geen enkel probleem. Ervaren, betrouwbare monteurs plaatsen met alle liefde jouw droomkeuken. Waar je ook vandaan komt!

Keukenrenovatie

Heeft u al een fijne keuken maar zijn er toch een aantal puntjes die u graag verbeterd ziet? Dan is het niet nodig om uw huidige keuken volledig te vervangen. Uw keuken kan maar een paar (kleine) aanpassingen nodig hebben om weer volledig uw droomkeuken te worden. Lauwers Keukens kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden om uw huidige keuken weer volledig naar wens te maken. Het maakt hierbij niet uit waar u woont. Wij renoveren keukens in Waalwijk, Kaatsheuvel of in iedere andere stad.

Lauwers Keukens Waalwijk

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt naast Waalwijk. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Neem contact met ons op via telefoon of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Rudi en Jacqueline

Wij zijn bij Lauwers Keukens terecht gekomen voor de renovatie van een keukenkastje en hebben uiteindelijk een complete nieuwe keuken gekocht. Niet omdat ze ons dit opgedrongen hebben, maar omdat we vanaf het begin een heel goed gevoel hadden bij dit bedrijf. Verkoper Remco heeft ons uitstekend geholpen en heeft meegedacht over de indeling van de ruimte. Wat bijzonder fijn is, is dat hij tot en met de plaatsing van de keuken betrokken blijft. Daarnaast heeft hij goede adviezen gegeven over (kleur)keuzes van bijvoorbeeld vloer- en raambekleding. De keuken is geplaatst door een zeer kundige vakman, die ook prima oplossingen had voor onvoorziene zaken.
Wij willen het hele Lauwers-team bedanken voor de prettige samenwerking! Wij raden Lauwers Keukens bij iedereen van harte aan.

Renée

We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Adviseur Martyn bedacht een creatieve oplossing voor het ruimteprobleem in onze kleine keuken, waardoor al onze keukenwensen gerealiseerd konden worden. Aannemer Corné de Rooij, de vaste samenwerkingspartner van Lauwers, en de vakmensen die hij had ingeschakeld, hebben de leidingen verlegd, een kleine verbouwing gerealiseerd e.d. Zij hebben prima werk geleverd. Michel heeft secuur de nieuwe keuken gemonteerd. Alles verliep gesmeerd. Kortom, we hebben nu tegen een redelijke prijs een prachtige nieuwe keuken en zijn daarbij volledig ontzorgd.

Hennie

Enkele maanden geleden ging ik voor de eerste keer bij dit bedrijf naar binnen. Wat mij direct opviel was de gemoedelijkheid, vriendelijkheid en interesse van de medewerkers. Bij de voorbereidingen en de keuze voor een keuken ben ik geholpen door een vakkundige medewerker Remco, die al na ons eerste gesprek precies door had en kon verwoorden wat mijn smaak en wensen waren. Verder heeft hij goed meegedacht aan de mogelijkheden, die er waren in de beperkte ruimte, die er beschikbaar was. Het eindresultaat is fantastisch, alles is heel correct geleverd en geplaatst door vakkundige medewerkers. Lauwers Keukens is een mooi bedrijf, waar iedere klant nog belangrijk is en heel vakkundige en vriendelijke mensen werken en welk ik aan iedereen kan aanraden!