skip to Main Content

Onze merken

Bij Lauwers keukens heeft u de keuze uit tal van keukenmerken. Zoals bijvoorbeeld Rotpunkt keukens. Deze keukens zijn al meer dan 85 jaar een wereldwijd begrip in de keukenwereld. Dit Duitse merk heeft zich sinds de oprichting in 1930 ontwikkeld tot een leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit doen zij door allerlei moderne en innovatieve technieken toe te passen in hun keukens. 

De apparaten in de keuken

Ook voor Siemens keukens bent u bij ons aan het juiste adres. Vooral de Siemens StudioLine is erg in trek de laatste jaren. Deze exclusieve lijn combineert slimme technologie met een vooruitstrevend blacksteel design. Wilt u apparatuur van één van deze keukenmerken of van een ander merk toevoegen aan uw huidige keuken? Dat is geen enkel probleem. 

Bij Lauwers Keukens zitten wij bovenop de trends en innovaties diverse keukenmerken. We kijken graag samen met jou welke innovatieve apparaten een toevoeging kunnen zijn voor jouw keuken. Denk bijvoorbeeld aan de meest innovatieve inductiekookplaten of kranen met verschillende functies. Ook voor alle trends en innovaties ben je bij Lauwers Keukens aan het juiste adres!