skip to Main Content

Keukens Tilburg

Keuken Tilburg? Kom naar Kaatsheuvel.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat eerlijkheid namelijk ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf meegemaakt: je bent op zoek naar een nieuwe keuken, gaat naar een keukenwinkel, ziet een mooie keuken en krijgt een astronomisch hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we de helft van de prijs afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden wij enkel van eerlijke prijzen. Eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak bij Lauwers Keukens. Wij leveren ook keukens in Tilburg. En alles volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Tilburg, Breda, Waalwijk, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als keukenmonteur? Dit bracht hem op het idee om het helemaal anders te doen dan andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Tilburg, Breda en Waalwijk monteren, maar ook verkopen. Het belangrijkste voor hem was dat hij voortaan klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden. Toen er in 2009 aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel (Je vindt ons tegenwoordig in de Jan de Rooijstraat) een bedrijfspand vrij kwam, werd dat de perfecte plek voor een showroom met magazijn. En daar bevindt Lauwers Keukens zich nu nog steeds. Op deze plek helpen Jack en zijn team nog altijd iedere dag klanten aan hun droomkeuken en wordt de klant geholpen zoals Jack Lauwers ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Tilburg

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag kijken naar de mogelijkheden om jouw keuken te renoveren? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Tilburg. Met de keuze uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren kunnen we altijd jouw droomkeuken samenstellen. Dit doen we graag samen met jou. Wij luisteren goed naar jouw wensen en mogelijkheden. Aan de hand van het budget stellen wij de keuken van je dromen samen. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Jan de Rooijstraat. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Neem met ons contact op via telefoon of mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Rudi en Jacqueline

Wij zijn bij Lauwers Keukens terecht gekomen voor de renovatie van een keukenkastje en hebben uiteindelijk een complete nieuwe keuken gekocht. Niet omdat ze ons dit opgedrongen hebben, maar omdat we vanaf het begin een heel goed gevoel hadden bij dit bedrijf. Verkoper Remco heeft ons uitstekend geholpen en heeft meegedacht over de indeling van de ruimte. Wat bijzonder fijn is, is dat hij tot en met de plaatsing van de keuken betrokken blijft. Daarnaast heeft hij goede adviezen gegeven over (kleur)keuzes van bijvoorbeeld vloer- en raambekleding. De keuken is geplaatst door een zeer kundige vakman, die ook prima oplossingen had voor onvoorziene zaken.
Wij willen het hele Lauwers-team bedanken voor de prettige samenwerking! Wij raden Lauwers Keukens bij iedereen van harte aan.

Renée

We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Adviseur Martyn bedacht een creatieve oplossing voor het ruimteprobleem in onze kleine keuken, waardoor al onze keukenwensen gerealiseerd konden worden. Aannemer Corné de Rooij, de vaste samenwerkingspartner van Lauwers, en de vakmensen die hij had ingeschakeld, hebben de leidingen verlegd, een kleine verbouwing gerealiseerd e.d. Zij hebben prima werk geleverd. Michel heeft secuur de nieuwe keuken gemonteerd. Alles verliep gesmeerd. Kortom, we hebben nu tegen een redelijke prijs een prachtige nieuwe keuken en zijn daarbij volledig ontzorgd.

Hennie

Enkele maanden geleden ging ik voor de eerste keer bij dit bedrijf naar binnen. Wat mij direct opviel was de gemoedelijkheid, vriendelijkheid en interesse van de medewerkers. Bij de voorbereidingen en de keuze voor een keuken ben ik geholpen door een vakkundige medewerker Remco, die al na ons eerste gesprek precies door had en kon verwoorden wat mijn smaak en wensen waren. Verder heeft hij goed meegedacht aan de mogelijkheden, die er waren in de beperkte ruimte, die er beschikbaar was. Het eindresultaat is fantastisch, alles is heel correct geleverd en geplaatst door vakkundige medewerkers. Lauwers Keukens is een mooi bedrijf, waar iedere klant nog belangrijk is en heel vakkundige en vriendelijke mensen werken en welk ik aan iedereen kan aanraden!