skip to Main Content

Keukens Oosterhout

Keuken Oosterhout? Kom naar Kaatsheuvel.

Klantvriendelijk, persoonlijk, ontspannen en eerlijk. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat en waar onze gehele organisatie op gericht is. De wens van de klant is voor ons het belangrijkste. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom vinden wij het belangrijk dat je genoeg keuze hebt in de zoektocht naar jouw droomkeuken. Bij ons heb je dan ook met 50 verschillende en ruim 100 verschillende kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Bij ons kun je terecht voor landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens of design keukens. Ook zijn wij al jarenlang expert op het gebied van volledige keukenrenovaties. Lauwers Keukens renoveert ook keukens in Oosterhout en omstreken! Maar niet enkel volledige keukenrenovaties, ook voor een loszittend keukenblad of een verbogen keukenscharnier draaien we onze hand niet om. Wij zullen alles doen zodat jij volledig kan genieten van je eigen droomkeuken.

Schmidt Keuken Bij Lauwers Keukens In Kaatsheuvel

Eerlijk en veilig

Wij zien ons zelf bij Lauwers Keukens niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden dan ook niet van ellenlange onderhandelingen en rare kortingen. Wanneer er zomaar de helft van de prijs van een keuken af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Zo werken wij niet. Bij ons is het zo: prijs is prijs en afspraak is afspraak. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten nemen wij uiteraard altijd al in de prijs mee. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie bieden we ook enkel en alleen de merken en apparatuur aan waar wij zelf achterstaan. Zodat we niet het risico lopen dat we opgelegd krijgen welke koelkast of deurtjes verkocht moeten worden. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je bent verzekerd van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Oosterhout

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Oosterhout, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 15 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele proces van een nieuwe keuken. We bespreken graag samen met jouw wensen, stellen de beste keuken samen binnen het budget, maken de tekeningen, begeleiden (als dat wenselijk is) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Hiervoor hebben we ten allen tijde een betrouwbare monteur ter onze beschikking.

Lauwers Keukens Oosterhout

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Kom dan gerust eens lang bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, dat ligt vlakbij Oosterhout. Je bent altijd welkom in onze showroom, maar je kunt ook bellen of mailen voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag het gesprek aan, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Rudi en Jacqueline

Wij zijn bij Lauwers Keukens terecht gekomen voor de renovatie van een keukenkastje en hebben uiteindelijk een complete nieuwe keuken gekocht. Niet omdat ze ons dit opgedrongen hebben, maar omdat we vanaf het begin een heel goed gevoel hadden bij dit bedrijf. Verkoper Remco heeft ons uitstekend geholpen en heeft meegedacht over de indeling van de ruimte. Wat bijzonder fijn is, is dat hij tot en met de plaatsing van de keuken betrokken blijft. Daarnaast heeft hij goede adviezen gegeven over (kleur)keuzes van bijvoorbeeld vloer- en raambekleding. De keuken is geplaatst door een zeer kundige vakman, die ook prima oplossingen had voor onvoorziene zaken.
Wij willen het hele Lauwers-team bedanken voor de prettige samenwerking! Wij raden Lauwers Keukens bij iedereen van harte aan.

Renée

We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Adviseur Martyn bedacht een creatieve oplossing voor het ruimteprobleem in onze kleine keuken, waardoor al onze keukenwensen gerealiseerd konden worden. Aannemer Corné de Rooij, de vaste samenwerkingspartner van Lauwers, en de vakmensen die hij had ingeschakeld, hebben de leidingen verlegd, een kleine verbouwing gerealiseerd e.d. Zij hebben prima werk geleverd. Michel heeft secuur de nieuwe keuken gemonteerd. Alles verliep gesmeerd. Kortom, we hebben nu tegen een redelijke prijs een prachtige nieuwe keuken en zijn daarbij volledig ontzorgd.

Hennie

Enkele maanden geleden ging ik voor de eerste keer bij dit bedrijf naar binnen. Wat mij direct opviel was de gemoedelijkheid, vriendelijkheid en interesse van de medewerkers. Bij de voorbereidingen en de keuze voor een keuken ben ik geholpen door een vakkundige medewerker Remco, die al na ons eerste gesprek precies door had en kon verwoorden wat mijn smaak en wensen waren. Verder heeft hij goed meegedacht aan de mogelijkheden, die er waren in de beperkte ruimte, die er beschikbaar was. Het eindresultaat is fantastisch, alles is heel correct geleverd en geplaatst door vakkundige medewerkers. Lauwers Keukens is een mooi bedrijf, waar iedere klant nog belangrijk is en heel vakkundige en vriendelijke mensen werken en welk ik aan iedereen kan aanraden!