skip to Main Content

Keukens Dongen

Keuken Dongen? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Lauwers Keukens is anders dan alle andere keukenwinkels. Bij ons staat namelijk eerlijkheid ook echt voorop. Je zal er vast weleens van gehoord hebben of wellicht zelf hebben meegemaakt: Je bent op zoek naar een nieuwe keuken, komt een keukenwinkel binnen, ziet een mooie keuken en krijgt een enorm hoge prijs te horen. ‘Maar speciaal voor jou kunnen we daar wel de helft van afhalen hoor.’ Als er zomaar de helft vanaf kan, waar komt dan die astronomisch hoge prijs vandaan? Dan voel je je dubbel belazerd, en dat begrijpen we bij Lauwers Keukens maar al te goed. Wij houden niet van zulke vreemde kortingen. Wij houden van eerlijke prijzen. Ons motto is dan ook: eerlijk is eerlijk en afspraak is afspraak. Wij leveren ook keukens in Dongen, waar je maar wil. En altijd volgens een eerlijke afspraak!

Geschiedenis Lauwers Keukens

In 1990 begon Jack Lauwers als keukenmonteur. In eerste instantie voor een baas, later in 2007 begon hij zelfstandig met keukenmontage. Hij monteerde keukens in Dongen, Breda, Eindhoven, eigenlijk door heel Nederland. Hierbij kreeg hij regelmatig de vraag waarom hij zelf geen keukens ging verkopen om dit te combineren met zijn werkzaamheden als monteur. Dit bracht hem op het idee om het volledig anders te doen dan alle andere keukenwinkels. Hij ging niet alleen keukens in Dongen, Breda en Eindhoven monteren, maar ook verkopen! Hierbij hield hij altijd in gedachte dat hij de klanten ging helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden, dat was voor hem het belangrijkste. Nadat hij enige tijd vanuit huis en vanuit de schuur zijn werkzaamheden verrichtte, kwam er in 2009 een bedrijfspand vrij aan de Poolsestraat in Kaatsheuvel (Je vindt ons tegenwoordig in de Jan de Rooijstraat). Dit was de perfecte plek voor een showroom met magazijn. Hier bevindt Lauwers Keukens zich tot de dag van vandaag nog steeds. Hier werken Jack en zijn team nog steeds iedere dag met de gedachte van Jack in het achterhoofd: de klant helpen zoals hij ook graag geholpen zou worden.

Lauwers Keukens Dongen

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je graag jouw keuken laten renoveren? Kom dan eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Dongen. Met de keuzen uit meer dan 50 verschillende fronten en ruim 100 verschillende kleuren bieden we alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen. Hierbij helpen we je uiteraard graag. Wij luisteren goed naar je wensen en kijken samen naar de mogelijkheden. Aan de hand van jouw budget is het aan ons om de perfecte keuken samen te stellen. Je kunt altijd bij ons terecht in onze showroom van maandag tot en met zaterdag, maar je kan natuurlijk ook telefonisch of via mail een vrijblijvende afspraak maken. Wij gaan graag samen om de tafel!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Rudi en Jacqueline

Wij zijn bij Lauwers Keukens terecht gekomen voor de renovatie van een keukenkastje en hebben uiteindelijk een complete nieuwe keuken gekocht. Niet omdat ze ons dit opgedrongen hebben, maar omdat we vanaf het begin een heel goed gevoel hadden bij dit bedrijf. Verkoper Remco heeft ons uitstekend geholpen en heeft meegedacht over de indeling van de ruimte. Wat bijzonder fijn is, is dat hij tot en met de plaatsing van de keuken betrokken blijft. Daarnaast heeft hij goede adviezen gegeven over (kleur)keuzes van bijvoorbeeld vloer- en raambekleding. De keuken is geplaatst door een zeer kundige vakman, die ook prima oplossingen had voor onvoorziene zaken.
Wij willen het hele Lauwers-team bedanken voor de prettige samenwerking! Wij raden Lauwers Keukens bij iedereen van harte aan.

Renée

We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Adviseur Martyn bedacht een creatieve oplossing voor het ruimteprobleem in onze kleine keuken, waardoor al onze keukenwensen gerealiseerd konden worden. Aannemer Corné de Rooij, de vaste samenwerkingspartner van Lauwers, en de vakmensen die hij had ingeschakeld, hebben de leidingen verlegd, een kleine verbouwing gerealiseerd e.d. Zij hebben prima werk geleverd. Michel heeft secuur de nieuwe keuken gemonteerd. Alles verliep gesmeerd. Kortom, we hebben nu tegen een redelijke prijs een prachtige nieuwe keuken en zijn daarbij volledig ontzorgd.

Hennie

Enkele maanden geleden ging ik voor de eerste keer bij dit bedrijf naar binnen. Wat mij direct opviel was de gemoedelijkheid, vriendelijkheid en interesse van de medewerkers. Bij de voorbereidingen en de keuze voor een keuken ben ik geholpen door een vakkundige medewerker Remco, die al na ons eerste gesprek precies door had en kon verwoorden wat mijn smaak en wensen waren. Verder heeft hij goed meegedacht aan de mogelijkheden, die er waren in de beperkte ruimte, die er beschikbaar was. Het eindresultaat is fantastisch, alles is heel correct geleverd en geplaatst door vakkundige medewerkers. Lauwers Keukens is een mooi bedrijf, waar iedere klant nog belangrijk is en heel vakkundige en vriendelijke mensen werken en welk ik aan iedereen kan aanraden!