skip to Main Content

Keukens Den Bosch

Keuken Den Bosch? Kom naar Kaatsheuvel.

Kaatsheuvel is beroemd in heel Nederland. Natuurlijk om het wereldberoemde pretpark maar zeker ook vanwege haar keukenzaken. Lauwers Keukens is echter geen landelijke keten noch wereldberoemd. Wij doen het net even anders. We kiezen voor de lokale, persoonlijke aanpak.

Klantvriendelijk, eerlijk en in een ontspannen sfeer het belangrijkste plekje in huis samen invulling geven. Dat zijn de pijlers waar Lauwers Keukens voor staat. Het belangrijkste voor ons is de wens van de klant. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je genoeg keuze hebt. Bij Lauwers Keukens hebben we met 50+ fronten en ruim 100+ kleuren alle mogelijkheden om jouw droomkeuken samen te stellen.

Moderne Keukens Bij Lauwers Keukens In Kaatsheuvel

Eerlijk en persoonlijk advies

Bij Lauwers Keukens zien we ons zelf niet als verkopers, maar meer als adviseurs. Wij houden niet van ellenlange onderhandelingen en vreemde kortingen. Als er zomaar de helft van de prijs af kan, dan voel je je dubbel belazerd. Bij ons is het zo: Prijs = prijs en afspraak = afspraak!

Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kortingen en acties van de fabrikanten worden uiteraard altijd al in die prijs meegenomen. Wij zijn ook geen lid van een inkooporganisatie, zodat wij enkel en alleen de merken en apparatuur kunnen aanbieden waar wij zelf achterstaan. Daarnaast zijn wij een CBW erkende woonwinkel zodat je verzekerd bent van garantie en veiligheid.

Keukens in regio Den Bosch

Lauwers Keukens is gevestigd in Kaatsheuvel. Dus zoek je een keuken in de regio Den Bosch, dan is Kaatsheuvel praktisch om de hoek. Met zo’n 20 minuten rijden ben je er. Wij helpen je graag in het gehele aankoopproces van een nieuwe keuken. Zo bespreken we graag jouw wensen, stellen de beste keuken binnen het budget samen, maken de tekeningen, begeleiden (als dat je voorkeur heeft) de verbouwing en plaatsen vervolgens jouw keuken. Dit doet onze ervaren en betrouwbare monteur met alle liefde!

Keukenrenovatie

Het is niet altijd nodig om jouw bestaande keuken in zijn geheel te vervangen. Soms zijn een paar (kleine) aanpassingen al voldoende om de keuken weer helemaal naar wens te maken. Lauwers Keukens is expert op het gebied van keukenrenovaties en kijkt graag met je mee welke aanpassingen er nodig zijn. Hierbij kijken we niet naar de locatie. We renoveren keukens in Den Bosch, Eindhoven of waar dan ook. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Rudi en Jacqueline

Wij zijn bij Lauwers Keukens terecht gekomen voor de renovatie van een keukenkastje en hebben uiteindelijk een complete nieuwe keuken gekocht. Niet omdat ze ons dit opgedrongen hebben, maar omdat we vanaf het begin een heel goed gevoel hadden bij dit bedrijf. Verkoper Remco heeft ons uitstekend geholpen en heeft meegedacht over de indeling van de ruimte. Wat bijzonder fijn is, is dat hij tot en met de plaatsing van de keuken betrokken blijft. Daarnaast heeft hij goede adviezen gegeven over (kleur)keuzes van bijvoorbeeld vloer- en raambekleding. De keuken is geplaatst door een zeer kundige vakman, die ook prima oplossingen had voor onvoorziene zaken.
Wij willen het hele Lauwers-team bedanken voor de prettige samenwerking! Wij raden Lauwers Keukens bij iedereen van harte aan.

Renée

We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Adviseur Martyn bedacht een creatieve oplossing voor het ruimteprobleem in onze kleine keuken, waardoor al onze keukenwensen gerealiseerd konden worden. Aannemer Corné de Rooij, de vaste samenwerkingspartner van Lauwers, en de vakmensen die hij had ingeschakeld, hebben de leidingen verlegd, een kleine verbouwing gerealiseerd e.d. Zij hebben prima werk geleverd. Michel heeft secuur de nieuwe keuken gemonteerd. Alles verliep gesmeerd. Kortom, we hebben nu tegen een redelijke prijs een prachtige nieuwe keuken en zijn daarbij volledig ontzorgd.

Hennie

Enkele maanden geleden ging ik voor de eerste keer bij dit bedrijf naar binnen. Wat mij direct opviel was de gemoedelijkheid, vriendelijkheid en interesse van de medewerkers. Bij de voorbereidingen en de keuze voor een keuken ben ik geholpen door een vakkundige medewerker Remco, die al na ons eerste gesprek precies door had en kon verwoorden wat mijn smaak en wensen waren. Verder heeft hij goed meegedacht aan de mogelijkheden, die er waren in de beperkte ruimte, die er beschikbaar was. Het eindresultaat is fantastisch, alles is heel correct geleverd en geplaatst door vakkundige medewerkers. Lauwers Keukens is een mooi bedrijf, waar iedere klant nog belangrijk is en heel vakkundige en vriendelijke mensen werken en welk ik aan iedereen kan aanraden!