skip to Main Content

Schmidt keukens

Schmidt keukens is de 5e grootste keukenmeubel fabrikant van Europa. De Schmidt keuken is al 50 jaar een begrip. In die 50 jaar heeft dit Franse merk bewezen dat zij veeleisend blijven om steeds vollediger en beter aan de behoeften van klanten te voldoen. Zo produceert Schmidt keukens aanpasbare keuken meubels op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Wij van Lauwers Keukens zijn één van de Schmidt keuken dealers in Nederland. En daar zijn we trots op!

De mogelijkheden van een Schmidt keuken

De Schmidt keukens staan bekend om hun eigentijdse ontwerpen, prachtig design en moderne materialen. De mogelijkheden van dit merk zijn oneindig. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de grepen en greeplijsten (bij een greeploze keuken) in dezelfde kleur als de keukenfronten te krijgen. Daarnaast kunnen bijna alle type kasten geleverd worden in de gewenste breedtemaat. Schmidt keukens wijkt op de millimeter nauwkeurig af van de standaardmaat, zonder meerprijs! Zo heb je met deze keukens geen last meer van een loze ruimte in de keuken. De Schmidt keuken past zich aan aan de ruimte, en niet andersom. De kwaliteit is super degelijk. De laden en scharnieren zijn van BLUM en uitgevoerd met een slow motion sluitingssysteem. Als één van de Schmidt keuken dealers vertellen wij je graag alles over de mogelijkheden van dit prachtige merk.

Houten Schmidt keukens en lakwerk fronten

Ben je een liefhebber van nostalgische houten materialen? Dan zit je bij dit merk goed. Zij creëren de mooiste keukens van hout, perfect in balans met strakke lijnen die karakter uitstralen. Schmidt is ook een specialist in lakwerk fronten voor keukens die beschikbaar zijn in allerlei kleuren. De keukens van Schmidt onderscheiden zich in de kleur waar je naar zoekt. Zowel de houten keukens als de lakwerk fronten zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Als één van de Schmidt keuken dealers laten wij je graag de hoge kwaliteit van dit merk zien en adviseren we je graag over de mogelijkheden in materialen, kleuren en indeling.

Schmidt keuken dealers

Als dealer van de Schmidt keuken kunnen wij je alles over dit merk vertellen. Wat heeft dit merk allemaal te bieden? Wat voor mogelijkheden zijn er qua materialen? Welke innovatieve toepassingen kunnen er worden toegevoegd in deze keukens? Wat zijn de mogelijkheden qua kleur? Allemaal vragen waar wij je maar al te graag mee willen helpen! Kom dus gerust eens langs in onze showroom of neem telefonisch contact op. Wij willen er alles aan doen om jouw droomkeuken te realiseren!