skip to Main Content

Rotpunkt keukens

Het merk Rotpunkt is al meer dan 85 jaar een wereldwijd begrip in de keukenwereld. Deze hoge kwaliteit keukens worden gebouwd in Duitsland. Sinds de oprichting in 1930 hebben de Rotpunkt keukens zich snel ontwikkeld tot kwalitatief hoogwaardige keukens. De nog altijd Duitse productie garandeert geweldige ervaringen in jouw keuken. Wij van Lauwers Keukens zijn één van de Rotpunkt keuken dealers van Nederland. En daar zijn we trots op!

De kwaliteit van Rotpunkt

Het merk Rotpunkt keukens gebruikt al jaren moderne en innovatieve technieken voor eersteklas keukens. Maar wat onderscheidt deze keuken van de andere keukens? De echte Rotpunkt keukens herken je aan de volgende punten:

  • 19 millimeter dikke legplanken en kastbodems.
  • 8 millimeter dikke achterwand in de onder- en hangkasten
  • Scharnieren met geruisloze demping van deuren en laden
  • Watervaste verlijming van alle zijkanten
  • Onopvallende ophangsystemen
  • Extra beschermplaten in aluminium onder spel, koel- en vrieskast

En zo zijn er nog veel meer punten waar je de kwaliteit van deze keukens aan herkent. Wij als één van de Rotpunkt keuken dealers vertellen je graag alles over de voordelen die dit Duitse merk te bieden heeft.

Duurzame Rotpunkt keukens

De hoogst mogelijke kwaliteit leveren is iets waar Rotpunkt voor staat, maar daarbij verliezen ze duurzaamheid niet uit het oog. Duurzaamheid staat met design en kwaliteit namelijk centraal in de filosofie van dit Duitse merk. De Greenline-keukens zijn hier een goed voorbeeld van. Deze zijn voorzien van een BioBoard; een recyclebaar plaatmateriaal, gemaakt van mais, éénjarige planten en verantwoord hout. Hiermee creëren ze een milieuvriendelijke, energiezuinig geproduceerde en volledig recyclebare keuken, met dezelfde kwaliteit als je van dit merk gewend bent. Bij Lauwers Keukens vertellen we je graag meer over de duurzame Rotpunkt keukens. Zo helpen we je graag om jouw duurzame droomkeuken samen te stellen!

Rotpunkt keuken dealers

Als één van de Nederlandse Rotpunkt keuken dealers vertellen we graag alles over wat dit merk te bieden heeft en wellicht voor jou kan betekenen. Uiteraard kun je naast Rotpunkt nog voor tal van andere merken bij ons terecht. Welk merk je ook kiest, wij vinden het belangrijk dat jij uiteindelijk jouw droomkeuken krijgt. Je bent altijd welkom in onze showroom van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Neem contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. Wij zorgen dan dat de koffie klaar staat.