skip to Main Content

Quooker heet water kraan

De Quooker heet water kraan is hard op weg om de keukenwereld te veroveren. Wat in 1970 begon met een briljant idee is gegroeid tot een onmisbare tool in vele keukens over de hele wereld. Je zult ze vast zelf ook weleens voorbij hebben zien komen. Een kop thee zet je met de Quooker heet water kraan in een handomdraai. Kop thee onder de Quooker kraan, kraan aanzetten en klaar. Je hoeft niet meer met een waterkoker of fluitketel te werken. Maar wist je dat de Quooker nog veel meer mogelijkheden heeft? We leggen het graag uit!

Mogelijkheden van de Quooker heet water kraan

Bij de meeste mensen staat de Quooker enkel bekend als de kraan die kokend water produceert. Maar daarnaast levert deze kraan ook koud, warm en als je ze combineert met de Quooker CUBE zelfs bruisend en gefilterd water. Allemaal uit één kraan. De Quooker heet water kraan heeft meerdere varianten, zoals de Quooker Flex. Deze kokendwaterkraan is uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Dit maakt het bereik van jouw kraan een stuk groter en het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of een grote snijplank een stuk gemakkelijker. Een andere variant zijn de Nordic twintaps. Dit zijn twee kranen in hetzelfde design. Eén kraan voor warm en koud water en een Quooker heet water kraan voor kokend en, als je deze combineert met de Quooker CUBE, bruisend en gefilterd water. Naast deze twee varianten heeft Quooker nog tal van andere kranen die een toevoeging zijn voor jouw keuken. Benieuwd welke het beste bij jou past? Wij helpen je hier graag bij!

Duurzaamheid

Het gemak van de Quooker is natuurlijk dé voornaamste reden voor de aanschaf van deze kraan. Maar het is ook nog eens een heel verantwoorde aanschaf. Je kunt er namelijk enorm veel water en energie mee besparen. Zo komt het bij een ‘normale’ kraan vaak voor dat je de kraan eerst een tijdje moet laten lopen voordat er warm water uitkomt. Met een Quooker gebeurt dat niet meer, dat bespaart vele liters water. Daarnaast bewaart een Quooker water in een reservoir dat je onder het aanrecht plaatst. Dit reservoir heeft maar 10 watt aan energie nodig om het water boven het kookpunt te bewaren. Wanneer je meerdere keren per dag water kookt verbruik je met een Quooker minder energie dan met een waterkoker, ondanks dat deze geen ‘warmhoudskosten’ heeft.

Lauwers Keukens

Ben je nieuwsgierig geworden wat de Quooker voor jou zou kunnen betekenen? Wij helpen je graag als je vragen hebt over dit prachtige product. Je bent altijd welkom in onze showroom of je kunt  contact opnemen. Wij staan altijd voor je klaar!