skip to Main Content

Keukens Oisterwijk

Keukens Oisterwijk? Kom naar Kaatsheuvel.

Bij Lauwers Keukens staat de wens van de klant altijd voorop! Daar zijn wij volledig op gericht. Doordat we geen lid zijn van een inkooporganisatie werken wij enkel met apparatuur waar wij volledig achter staan. Met 50 verschillende fronten en meer dan 100 verschillende kleuren bieden wij alle mogelijkheden om elke keuken samen te stellen die je wenst. Wij plaatsen keukens door het hele land. We plaatsen ook keukens in Oisterwijk en omstreken, waar je maar wilt. Er staan te allen tijde ervaren en betrouwbare monteurs voor je klaar om jouw droomkeuken te verwezenlijken.

Schmidt Keuken

Greep uit de Lauwers Keukens

Bij Lauwers Keukens heb je de keuze uit tal van keukenmerken. Zoals bijvoorbeeld Rotpunkt keukens. Deze keukens zijn al meer dan 85 jaar een wereldwijd begrip in de keukenwereld. Dit Duitse merk heeft zich sinds de oprichting in 1930 ontwikkeld tot een leverancier van kwalitatief hoogwaardige keukens. Dit doen zij door allerlei moderne en innovatieve technieken toe te passen in hun keukens. Ook voor Siemens apparatuur ben je bij ons aan het juiste adres. Vooral de Siemens StudioLine is erg in trek de laatste jaren. Deze exclusieve lijn combineert slimme technologie met een vooruitstrevend blacksteel design. Wil je apparatuur van één van deze merken of van een ander merk toevoegen aan je huidige keuken? Dat is geen enkel probleem. Wij plaatsten apparatuur in keukens in Oisterwijk, Tilburg, Breda, waar dan ook!

Keukenrenovatie

Ben je al grotendeels tevreden met je huidige keuken maar nog niet helemaal? Dan is het niet nodig om de huidige keuken volledig te vervangen. Met een paar (kleine) aanpassingen kunnen wij de huidige weer omtoveren tot jouw droomkeuken. Lauwers Keukens kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden om de huidige keuken weer volledig naar wens te maken.

Lauwers Keukens Oisterwijk

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of in een keukenrenovatie? Kom dan gerust eens langs bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel, vlakbij Oisterwijk. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droomkeuken. Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Je kunt altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken via telefoon of mail. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat!

Neem contact op

Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarvoor halen we alles uit de kast. En dat resulteert in mooie cijfers en prachtige woorden!

Rudi en Jacqueline

Wij zijn bij Lauwers Keukens terecht gekomen voor de renovatie van een keukenkastje en hebben uiteindelijk een complete nieuwe keuken gekocht. Niet omdat ze ons dit opgedrongen hebben, maar omdat we vanaf het begin een heel goed gevoel hadden bij dit bedrijf. Verkoper Remco heeft ons uitstekend geholpen en heeft meegedacht over de indeling van de ruimte. Wat bijzonder fijn is, is dat hij tot en met de plaatsing van de keuken betrokken blijft. Daarnaast heeft hij goede adviezen gegeven over (kleur)keuzes van bijvoorbeeld vloer- en raambekleding. De keuken is geplaatst door een zeer kundige vakman, die ook prima oplossingen had voor onvoorziene zaken.
Wij willen het hele Lauwers-team bedanken voor de prettige samenwerking! Wij raden Lauwers Keukens bij iedereen van harte aan.

Renée

We zijn heel tevreden over dit bedrijf. Adviseur Martyn bedacht een creatieve oplossing voor het ruimteprobleem in onze kleine keuken, waardoor al onze keukenwensen gerealiseerd konden worden. Aannemer Corné de Rooij, de vaste samenwerkingspartner van Lauwers, en de vakmensen die hij had ingeschakeld, hebben de leidingen verlegd, een kleine verbouwing gerealiseerd e.d. Zij hebben prima werk geleverd. Michel heeft secuur de nieuwe keuken gemonteerd. Alles verliep gesmeerd. Kortom, we hebben nu tegen een redelijke prijs een prachtige nieuwe keuken en zijn daarbij volledig ontzorgd.

Hennie

Enkele maanden geleden ging ik voor de eerste keer bij dit bedrijf naar binnen. Wat mij direct opviel was de gemoedelijkheid, vriendelijkheid en interesse van de medewerkers. Bij de voorbereidingen en de keuze voor een keuken ben ik geholpen door een vakkundige medewerker Remco, die al na ons eerste gesprek precies door had en kon verwoorden wat mijn smaak en wensen waren. Verder heeft hij goed meegedacht aan de mogelijkheden, die er waren in de beperkte ruimte, die er beschikbaar was. Het eindresultaat is fantastisch, alles is heel correct geleverd en geplaatst door vakkundige medewerkers. Lauwers Keukens is een mooi bedrijf, waar iedere klant nog belangrijk is en heel vakkundige en vriendelijke mensen werken en welk ik aan iedereen kan aanraden!