skip to Main Content

Silestone

De keuken is in elk huis een belangrijke ruimte. Zo niet de belangrijkste. Het is dé ontmoetingsplek van het huis geworden en deze plek wordt ook als steeds belangrijker ervaren. Zo wordt de aandacht voor het ontwerp van de keuken ook steeds groter. Het keukenwerkblad is hierin de grootste blikvanger. Daarom is het belangrijk dat je het juiste keukenwerkblad kiest. Zowel op het gebied van kwaliteit als design. Hierin zijn de keukenbladen van Silestone een geweldige keuze. Van klassiek tot industrieel en van vintage tot modern, alles is mogelijk. Met dit merk heb je altijd een keukenblad van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn de stijlkeuzes zeer divers zodat je de keuken tot in het kleinste detail volledig kunt inrichten naar jouw persoonlijke smaak.

Wat is Silestone?

De keukenbladen van dit merk zijn gemaakt van een composietgesteente dat voor 90% bestaat uit natuurlijke kwarts. Dit zorgt ervoor dat de werkbladen uiterst hard en bestendig zijn. Hieraan worden ook vaak kleine stukjes spiegel, glas, cristobaliet of granietkorrels toegevoegd. Dit zorgt voor een nog mooier effect in het keukenblad. Met een groot scala aan kleuren, bijzondere afwerkingen en uitstekende eigenschappen geeft Silestone iedere keuken een bijzondere uitstraling. Het oppervlak van de keukenbladen is niet poreus en daardoor zeer goed bestand tegen allerlei vlekken makers in jouw keuken. Zo verwijder je gemakkelijk vlekken van koffie, wijn, citroensap, olijfolie, azijn, make-up en vele andere dagelijkse vlekkenmakers. De keukenbladen van Silestone zijn beschikbaar in meer dan 90 kleuren. Zo zit de favoriete kleur voor jouw keukenblad er altijd tussen. Alle kleuren zijn beschikbaar in 3 verschillende afwerkingen: ruw volcano, glanzend gepolijst en mat suède. Op die manier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Lauwers Keukens, Silestone specialist

Voor de keukenbladen van Silestone ben je bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel aan het juiste adres. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden die dit merk voor je kan bieden. Een keukenblad van dit merk is een toevoeging voor iedere keuken. Maar welke kleur of afwerking past het beste bij jouw keuken? Hierover gaan we maar al te graag met je in gesprek. Je bent bij ons altijd welkom! Onze showroom is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00. Je hoeft bij ons geen ellenlange onderhandelingen te verwachten. Wij geven ook geen vreemde kortingen of cadeautjes die je uiteindelijk toch zelf betaald. Wij maken het zo gemakkelijk mogelijk door enkel te werken met vaste prijzen. Hierin zijn vanzelfsprekend de kortingen en acties van onze fabrikanten in de prijs meegenomen. Maak vrijblijvend een afspraak. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!