skip to Main Content

Siemens

In een luxe keuken hoort apparatuur van hoge kwaliteit. De keukenapparatuur van Siemens biedt deze hoge kwaliteit gekoppeld met innovatieve technologie. Dit Duitse merk zoekt de grenzen op van wat technisch mogelijk is en verlegd deze grens telkens. Dit maakt dit merk tot een uiterst waardevolle en betrouwbare toevoeging aan jouw keuken. Wij van Lauwers Keukens zijn dan ook trots dat we ons Siemens dealer mogen noemen.

Siemens StudioLine

De allernieuwste technologie toevoegen aan jouw keuken? Ontdek dan StudioLine! Deze exclusieve lijn keukenapparatuur combineert slimme technologie met vooruitstrevend blacksteel design wat volledig past bij deze tijd. Bijvoorbeeld de StudioLine vaatwassers. Dit zijn de snelste en meest flexibele vaatwassers ooit. Als je waarde hecht aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting zijn deze echt wat voor jou. Deze vaatwassers bezitten verschillende exclusieve functionaliteiten zoals SpeedMatic en het Zeolith-droogsysteem. Een SpeedMatic vaatwasser reinigt snel en grondig en heeft een zeer goede energie-efficiëntieklasse. Het Zeolith-droogsysteem is energiebesparend en zorgt voor een uitzonderlijk droog- en glansresultaat. Dit komt door het zeoliet wat zich in een reservoir in de bodem van de vaatwasser bevindt. Dit natuurlijk mineraal neemt het vocht op en zet het om in energie.

Naast de luxe vaatwassers bieden wij als Siemens dealer nog tal van andere keukenapparatuur aan. Benieuwd hoe dit bijzondere merk jouw keuken kan omtoveren tot technologische droomkeuken? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kunnen u alles over Siemens vertellen.

My Siemens account

Wil je ten alle tijden alle informatie over jouw geregistreerde apparaten bij de hand hebben en profiteren van unieke aanbiedingen? Maak dan een My Siemens account aan. Hierop ontvang je exclusieve en gepersonaliseerde aanbiedingen en ben je als eerste op de hoogte van speciale ‘geld terug’ acties of nieuwe accessoires die een toevoeging kunnen zijn voor jouw product. Daarnaast breid je ook jouw garantie gratis uit. Bovenop de standaard 2 jaar ontvang je gratis 3 jaar extra garantie.

Lauwers Keukens is Siemens dealer

Ben je op zoek naar een technologische upgrade van jouw keuken of heb je een vraag over één van de apparaten van dit merk? Neem dan contact op met Lauwers Keukens. Als Siemens dealer helpen we jou hier graag mee. Wij zijn ten alle tijden telefonisch of via mail bereikbaar. Of neem  eens een kijkje in onze showroom in Kaatsheuvel. Wij zijn geopend van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Stap gerust eens binnen, de koffie staat voor je klaar!